Teambuilding med Stomp

Stomp Teambuilding
 • Pris: 4.000,- For op til 10 personer
          Herefter 100,- pr. person (ex. moms)

 • Varighed: ca. 1 time

 • Deltagerantal: fra 10-250

 • Lokation: Tæbyvej 3, 2610 Rødovre

 • UD-AF-HUSET (kørsels-tillæg):
          Første 10 km fra Rødovre: 1000 kr. (ex. moms)
          Pr. ekstra kørt km: 8 kr. (ex moms)


 En musikalsk teambuilding hvor alle kan være med

Teaser:
Strømmen er gået til personalefesten, så nu må I selv stå for at lave musikken. I har dog ingen instrumenter, men heldigvis har I en musikkyndig konsulent, der kan hjælpe jer med at få musikken til festen igang igen.

Beskrivelse:
Stomp Teambuilding er en rytmisk workshop med den kendte trommeslager, perkussionist og workshop afvikler Roan Segers. I løbet af jeres dag med Stomp Teambuilding kommer I til at spille trommer på alle mulige slags instrumenter, med undtagelse af dem som rent faktisk er bygget til det; Måske I kommer til at tromme på containere, tønder eller vejskilte? Eller lave rytmer med hårbørster og fejebakker sammen med f.eks. en kam? Alt hvad der lige er til rådighed på dagen kan komme i spil i løbet af Stomp Teambuilding. Roan Segers er oprindeligt fra Holland, så Stomp workshop vil blive instrueret på engelsk.
Hvis afviklingen sker hos SuperEvent vil I til sidst i workshoppen få mulighed for at spille STOMP til et par velkendte sange som f.eks. “Smoke on the water” eller “rolling in the deep”. Ved afvikling af Stomp Teambuilding på ekstern lokation er dette også muligt, såfremt der er et musikanlæg til rådighed, hvor der kan tilkobles mixer/computer.

Udbytte med dagen:
Målet med Stomp Teambuilding er at få musikken til at swinge, og for at man kan det, er det vigtigt at oparbejde god kommunikation, samarbejde og skabe en fælles motivation, samtidig med, at man lærer at lytte til de andre og finder sin rette plads i gruppen. En ting er sikkert, I kommer til at gå fra Stomp Teambuilding sammentømret og med et smil på læben.

TILVALG - Afslutning (Pris: kr. 2000,- ekskl. moms):
Ved afslutningen af workshoppen er der som et tilvalg mulighed for, at spille sammen med nogle kendte popsange.

Vælg 4 ud af:

The Best - Tina Turner, Dancing Queen - Abba, Try - Pink, I Don’t Care - Ed Sheeran, Smoke On the Water - Deep Purple, You Oughta Know - Alanis Morrisette, When September Ends - Green Day, All Summer Long - Kid Rock, Something Just Like This - Coldplay and The Chainsmokers, Rolling In The Deep - Adele, Attention - Charlie Puth, Havana - Camila Cabello, Walk This Way - RUN DMC and Aerosmith.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

  Dit navn*

  Telefon*

  E-mail*

  Evt. Firmanavn

  Eventsted:

  Dato:

  Starttidspunkt:

  Deltagerantal:

  Evt. besked eller spørgsmål


  Vores glade kunder siger: