Mødelokaler

Afhold møde centralt i København K hos CityMeetings.dk

Afhold jeres møde i vores faciliteter på Amaliegade 36

I vores lokaler i Amaliegade nr. 36  har vi nyindrettede og lækre mødelokaler, hvor I kan afholde jeres næste møder, f.eks. i kombination med vores Escape Rooms eller med Teambuildingøvelser. 

I vores mødefaciliteter har vi 4 mødelokaler i forskellige størrelser. Det mindste kan tage op til 10 personer, det største kan tage op til 72 mødedeltagere. Alle lokaler er indrettet med mødeudstyr som man kan forvente af et moderne mødelokale, og der kan tilkøbes lækker forplejning. 

Benyt jer af denne unikke mulighed, og få en hel særlig mødeoplevelse hvor der er sørget for alt, lige fra forplejning, underholdning og teambuilding. 


Billeder af vores mødelokaler og faciliteter:

Mødelokaler hos CityMeetings.dk

  • op til 72 mødedeltagere (stolerækker)

  • op til 40 mødedeltagere (mødeborde)

  • 5 forskellige mødelokaler

  • Book i minimum 3 timer

  • Lækker forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Mulighed for Escape Room / Game (tilvalg)


Læs mere og book online på:

Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores side hvilke muligheder der er for forplejning.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Escape Rooms

Hos SuperEvent og CityMeetings tilbyder vi også at I kan booke vores populære og roste Breakout Rooms (Live Escape Rooms). I vores nabolokaler i Amaliegade nr. 32 har vi kapacitet til at 66 personer kan være i vores Escape Rooms samtidig, eller i kombination med Escape Games kan vi aktivere 98 deltagere samtidig. 

Læs mere om Teambuilding