Kreativ Teambuilding

Byg Bur Til Æg
Leonardos Bro
SymbolKommunikation

Info om denne aktivitet

  • Pris: 4000,- For op til 10 pers.
            Herefter 200,- pr. pers. (ex. moms)

  • Varighed: 2 timer

  • Deltagerantal: fra 10-2500

  • Lokation: Hos os i Rødovre eller >> Ud af Huset >>

 

Består af følgende TeamØvelser:
Leonardos Bro
Byg bur til ægget
SymbolKommunikation

Teaser:
Når I booker disse kreative TeamØvelser får I et par hyggelige timer, hvor I bliver udfordret på jeres kreative evner. 

Beskrivelse:
Det kreative element er til stede i de tre TeamØvelser, men ud over det får I også brug for en god portion samarbejde og kommunikation for at udføre øvelserne.
Ved dette koncept får I mulighed for at arbejde sammen på en ny og anderledes måde. I lærer derved jeres kollegaer at kende i en anden sammenhæng.
Lyst er en vigtig motivation for os alle, derfor laver vi teambuilding som ikke kun har gode pointer og udfordre, de skal også være sjove og hyggelige at deltage i.
Tiden I booker bliver primært brugt til afvikling af teambuilding-øvelser. Efter hver øvelse laver grupperne evaluering i ca. 5 min. Det kan derfor være en fordel at sætte lidt tid af til at lave mere uddybende evaluering dagen efter jeres teambuilding, så I får mest ud af øvelserne.

Alle kan være med:
Hos SuperEvent går vi meget op i, at det skal være sjovt for alle og, at alle kan deltage uanset fysisk formåen. Derfor er vores teambuilding-forløb hverken fysisk krævende eller grænseoverskridende – alle kan være med uanset køn, alder og fysik.

Udbytte af dagen:
Et vigtigt element ved ethvert teambuilding-forløb er det sociale aspekt og skabelse af relationer. Når vi kender og har tillid til hinanden, har vi lettere ved at gå til hinanden i hverdagen og bede om hjælp eller give og modtage feedback. Teamet får en fælles oplevelse og dermed grundlag for en fælles historien.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Eventsted:
Dato:
Starttidspunkt:
Deltagerantal:
Evt. besked eller spørgsmål


Beskrivelse af hver TeamØvelse:

Leonardos Bro:

Formål: To hoveder tænker bedre end et. I denne øvelse skal to undergrupper mødes for at trække på de bedste løsningsforslag de hver især kan komme frem til.
Denne øvelse viser at det er vigtigt at huske på og anerkende hinanden for forskellige styrker og kompetencer. Vi har alle forskellige evner og styrker, nogle er måske gode til at tænke logisk og lægge en plan, mens andre er gode kreativt & praktisk. Ved denne øvelse kommer der flere vigtige evner i spil så som: Problemlæsning, rolle fordeling, kreativitet, samarbejde, kommunikation og planlægning i spil.
Ved denne øvelse vil samarbejdet og evnen til at trække på alle ressourcer i teamet tale sit tydelige sprog, såfremt I sammen får bygget Leonardos Bro.
Udførelse: I 1480 udtænkte Leonardo da Vinci en bro der var selvbærende og som kunne bygges uden nogen former for værktøj. Med et samlesæt af pinde, skal I i to hold bygge en halvdel af broen hver som skal samles på midten. I skal gentænke og bygge Leonardos Bro, der som en konkret metafor skal hjælpe med at skabe stabilitet i gruppen og forbedre evnen til at bygge bro over kløfter og overvinde forhindringer. Dette er teambuilding på en sjov og lærerig måde.

Byg bur til ægget:

Formål: Dette er en kreativ øvelse med fokus på fælles mål for konstruktionen og forbrug af ressourcerne.
I teamsamarbejde er det vigtigt at kunne se fremad, og tage højde for fremtidige konsekvenser. Den plan man har udviklet, kan virke rigtigt i teorien, men når det kommer til den praktiske udførelse, kan der opstå komplikationer. Derfor er det vigtigt at kunne tilpasse og ændre undervejs.
Vi bliver nogle gange sat i en situation, hvor vi må tænke kreativt, for at finde en løsning på et nyt problem/udfordring. Det er i sådanne situationer vigtigt at lytte til alle ideer og tage det bedste fra dem til løsningsforslaget. Det er vigtigt at huske på og anerkende hinanden for forskellige styrker og kompetencer. Vi har alle forskellige evner nogle er måske gode til at tænke logisk og forudsige evt. svage punkter eller lignende, mens andre er gode kreativt, verbalt eller til at lytte.
Udførelse: I denne øvelse skal I med få redskaber bygge en konstruktion/bur til et æg, efterfølgende skal ægget kunne klare det dybe fald fra et par meters højde. Her vil resultatet af jeres samarbejde tale sit helt tydelige sprog. En øvelse med en god proces og sjov fælles afslutning med konkurrence ml. holdende.

SymbolKommunikation:

Formål: Ved denne øvelse har vi fokus på kommunikationen mellem modtager og afsender. I skal beskrive jeres opfattelse af “virkeligheden” samt at være åben og modtagelig overfor andres opfattelse og beskrivelse af denne. For at løse den øvelse, skal teamet skabe fælles sprog samt lægge en plan for hvordan opgaven skal gribes an og løses.
Vi ser ikke verden ens, og at vores beskrivelser af den sammen ting kan variere meget.
Man kan undgå en række konflikter og misforståelser, når vi er opmærksomme på, at vi alle ser verden og situationer forskelligt, samt at vi har forskellige ”sandheder”.
Udførelse: I skal samle en figur, så brikkernes forskellige symboler ligger korrekt ved siden af hinanden. I må kun beskrive symbolerne, og ikke vise dem til hinanden. I udfordres ved denne øvelse I jeres evne til kommunikation, planlægning og samarbejde og resultatet af jeres indsats vil vise, om I til sidst har formået at samle figuren korrekt.


 

Vores glade kunder siger:

Ud Af Huset

  • Pladskrav: Større udendørs eller indendørs areal hvor alle hold kan være uden at forstyrre hinanden

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg": (første 10 km fra Rødovre) 1000 kr. (ex. moms)

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg" pr. ekstra kørt km: 8 kr. (ex moms)