SjovTeambuilding.dk har store og flotte faciliteter til hele jeres arrangement

SjovTeambuildning.dk er en del af SuperEvent ApS, vi råder over gode og fleksible faciliteter på 2000 Kvm i Rødovre, lige ved Damhusengen.

Vi er et stort hus med mange muligheder; både når der skal afvikles Teambuilding, FunEvents, møder og fester, kan vi afholde dette på samme adresse på Tæbyvej 3-13, 2610 Rødovre.

Vores 2 eventhaller på hver især 500 m2  giver gode muligheder for afvikling af TeamØvelser og FunEvents. Vi kan i vores faciliteter afvikle underholdning bestående af TeamØvelser eller FunEvents for op til 280 gæster.

Den store festsal på ca. 600 kvm giver jer mulighed for at afholde møde/ foredrag eller afslutte dagen med en dejlig middag og fest. Der er plads til 280 spisende gæster i festsalen. Festsalen er flot og lys, med trægulve og hvide sænkede lofter med ovenlysvinduer. Festsalen er tilknyttet et musiksystem så vi hele tiden er opdateret med det nyeste musik. Der er installeret højtalere, så I får god lyd hvis I har bestilt firmafest.
Festsalen bruges meget fleksibelt, så når der ikke er fest, bruges denne også til teambuilding og FunEvents

 

Hold møde, teambuildingarrangement og firmafest under samme tag

Skal I holde møde eller foredrag, kan dette gøres i festsalen ved store grupper, eller i et af vores to mødelokaler ved mindre grupper. I vores lille mødelokale på ca. 24 m2 kan der sidde ca. 8-12 personer. I det store mødelokale på ca. 80 m2 kan der sidde fra 12-40 personer. Dette giver jer en god mulighed for at kombinere jeres møde med sjov underholdning i form af teambuilding med TeamØvelser eller FunEvents. Afslut f.eks. jeres dag med en sjov firmafest med lækker mad og sjov underholdning.

Hos os får I ikke problemer med at finde parkeringspladser, vi råder over ca. 40 pladser hvor det er gratis at parkere. Og det er også muligt at parkere på selve Tæbyvej uden afgift.

Når vejret er med os og solen skinner, er det dejligt at kunne opholde sig lidt ude. Vi har et udeområde tilknyttet vores faciliteter, her kan vi ved godt vejr afvikle f.eks. TeamØvelser, hvis I skulle have ønske om det. Eller I kan slå jer ned på bænke og borde og nyde jeres frokost.
Mad skal der til, og den gode af slagsen, derfor samarbejder vi med den altid dygtige cater Durlevs Gurmæt. Vi har et stort anretterkøkken, så kokken kan komme og anrette middagen inden I går til bords. Vores buffeter kan bestilles fra 20 personer og opefter.

Vi bruger vores faciliteter meget fleksibelt, så vi bedst kan imødekomme de ønsker vores gæster har for netop deres arrangement. Så lad os endelig høre omkring jeres ønsker for jeres næste firmaarrangement så sætter vi et uforpligtende tilbud sammen til jer.

Ring eller skriv til os for at lave en aftale om et møde hvis I ønsker at se faciliteterne og mulighederne.

SjovTeambuilding.dk's kunder siger: