Teambuilding med BreakoutRoom - Live Escape Room/Game

Breakoutroom
Læs mere på BreakoutRoom.dk og book online

 

 • Pris fra: Kr. 1440,- ex. moms pr. rum

 • Varighed: ca. 1-3 timer

 • Antal: Rødovre: max. 56 i Rum eller max 152 i Rum & Game

 • Antal: København: max. 66 i Rum eller max 146 i Rum & Game

 • Lokation: Rødovre eller København K

Ud-af-Huset: Se BreakoutGame - Bomb-in-a-Box

 

Teaser:

I er blevet spærret inde, hvad gør I nu?
Det man ikke tænker sker for én selv, er sket alligevel. I er fanget og der er ingen andre end jer selv der kan hjælpe jer ud af rummet, så nu må I samarbejde alt hvad I har lært for at løse gåder og bryde koderne, så I til sidst kan slippe væk. Men I skal skynde jer – om en time er tiden gået, og så er I taget til fange for al evighed!

Beskrivelse:
KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Exit Game, Live Escape Game:

“Live Escape Game” kommer oprindeligt fra den virtuelle computerverden, hvor et “Escape Room” er et computerspil. Spillerne er fanget i et virtuelt rum, og skal også her løse diverse gåder og opgaver for at finde vej ud.
I et ”Live Escape Game” er der ligeledes en masse opgaver, gåder og koder som skal bryders og løses for at man kan slippe ud af rummet. Adrenalinen pumper, tik tak – tik tak, tiden går og den stressede stemning spreder sig i lokalet. Kan I holde styr på alle ledetråde og gåder? I skal dele informationer og samarbejde for at slippe ud af rummet i tide.

Men hvorfor overhoved frivilligt lade sig spærre inde i et låst rum? Det er ganske simpelt fordi, det er en virkelig sjov og anderledes oplevelse, som på en helt ny måde er med til at ryste gruppen sammen.

Vores BreakoutRoom er bygget op i et hiraki, så selvom I er flere deltagere derinde, så er der altid en opgave eller gåde der kan løses. På denne måde kan vores rum tage enten op til 8 eller 12 deltagere på samme tid, afhængig af hvilket rum I vælger.

Større grupper i vores Escape Rooms:

 • Hvis I er mere flere deltagere end kapaciteten i 1 rum bliver I opdelt i flere grupper, som prøver hvert sit Escape Room sideløbende. Enten forskellige eller identiske rum.
 • I Rødovre kan I booke 5 sideløbende rum med en samlet kapacitet på 48 deltagere. I københavn kan I booke 8 sideløbende rum med en samlet kapacitet på 54 deltagere.
 • Ved større grupper, kan I booke flere escape rooms 2 gange efter hinanden og på den måde kan I være op til 96 deltagere i Rødovre og 72 i Kbh. Først prøver halvdelen escape rooms imens resten laver TeamØvelser eller FunEvents. Herefter byttes, så alle får prøvet både Escape Rooms og enten TeamØvelser eller FunEvents. Dette program vil tage ca. 3-3,5 timer!

 

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

  Dit navn*

  Telefon*

  E-mail*

  Evt. Firmanavn

  Eventsted:

  Dato:

  Starttidspunkt:

  Deltagerantal:

  Evt. besked eller spørgsmål

  Trailer til Basement 13

  Trailer til Tidsmaskinen

  Trailer til Black Magic

  Kontakt os for at høre mere om mulighederne!

  SuperEvent kan som den største udbyder af Live Escape Rooms i Danmark tilbyde en masse andre aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre.
  Vi kan afvikle arrangementer med aktiviteter for alle deltagere for grupper på op til 250 gæster i Rødovre eller 72 i København. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.

  Læs mere på BreakoutRoom.dk og book online - klik HÈR

  Vores glade kunder siger:

  5/5 - (4 votes)