Teambuilding med BreakoutGame - Bomb-In-A-Box

Se trailer til Bomb-in-a-Box

Læs mere på BreakoutRoom.dk og book online

 

 • Pris: Kr. 1920,- ex. moms pr. spil (2 bomber, 6-16 deltagere)

 • Pris ekstra bombe: Kr. 960,- ex. moms pr. bombe (1 ekstra bombe, 8 delt.)

 • Varighed: ca. 1½ time

 • Deltagerantal: fra 6-96 i Rødovre & 6-96 i Kbh. K

 • Lokation: Rødovre eller København K.

 • "Ud-af-huset": kr. 3840,- ex. moms (1 spil med 2 bomber, 6-16 deltagere) inkl. 10 km. kørsel fra Rødovre

 • Pris pr. ekstra bombe Kr. 1920,- ex. moms (1 ekstra bombe, 8 delt.)

 • "Ud-Af-Huset-Tillæg" pr. ekstra kørt km: 8 kr. (ex moms)


Teaser:

Kan I demontere bomberne og redde verden?

En terrorgruppe har planlagt en række bombeangreb i flere storbyer verden over. En afstikker fra terrorgrupper er blevet myrdet, men inden nåede han at indsamle en række vigtige oplysninger, der kan hjælpe med at desarmere bombe. Disse oplysninger samt en bombedetonator er blevet fundet i en gammel militærbunker, og det er nu jeres aktionsgruppes opgave at løse gåderne desarmere bomben inden der er gået 60 minutter.

Beskrivelse:
KONCEPTET – Breakout Room, Escape Room, Exit Game, Live Escape Game:

Bomb-in-a-Box er et BreakoutGAME. Det er et spil, hvor I bliver præsenteret for en baggrunds-historie og en række spændende og udfordrende opgaver, som skal løses for at demontere en bombe inden der er gået 60 minutter. Der er mange forskelligartede opgaver og en middel sværhedsgrad.

Det er vigtigt at pointere, at der er tale om et SPIL og der ikke er et dedikeret rum-design til Bomb-in-a-Box spillet, i modsætning til alle vores Breakout Rooms, som er indrettet og designet i et tema og derfor er stationære med faste installationer. Bomb-in-a-Box er altså et unikt koncept, som kan bestilles til afvikling hos os eller ud-af-huset. Bomb-in-a-Box Breakout Game er opbygget i MATRIX-form, d.v.s. en slags “hiraki”, så flere deltagere kan være aktiveret på samme tid med forskellige opgaver og på denne måde har alle deltagere hele tiden mulighed for, at gå i gang med opgaver og løsninger.

Konceptet er ideelt til alle grupper, der skal have en sjov fælles oplevelse og er ideelt til f.eks. firmajulefrokost, firmafest, teambuilding og andre typer af firmaarrangementer.

OBS! I skal afsætte ca. 75 minutter til denne aktivitet, hvoraf ca. 5 min. er introduktion efterfulgt af op til 60 minutter til spillet og ca. 10 min. afslutning.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

  Dit navn*

  Telefon*

  E-mail*

  Evt. Firmanavn

  Eventsted:

  Dato:

  Starttidspunkt:

  Deltagerantal:

  Evt. besked eller spørgsmål


  Se videopræsentation af Bomb-in-a-Box Escape Game

  Kontakt os for at høre mere om mulighederne for større grupper!

  SuperEvent kan som den største udbyder af Live Escape Rooms i Danmark tilbyde en masse andre aktiviteter under samme tag i vores 2000 m2 store indendørs EventCenter i Rødovre.
  Vi kan afvikle arrangementer med aktiviteter for alle deltagere for grupper på op til 250 gæster i Rødovre eller 150 i København. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et større arrangement.


  Vores glade kunder siger:

  5/5 - (2 votes)