Mødelokaler hos SuperEvent og CityMeetings.dk

Københavns nye mødelokaler - Centralt i København K

Book på

CityMeetings.dk

Teambuilding.-En-brik-i-spillet

5 gode grunde til at vælge teambuilding

1. Man kan altid blive bedre til at samarbejde og kommunikerer. Selvom jeres team har det godt, og der kommer gode resultater, så vil der altid være plads til forbedringer. En dag hvor I laver noget helt andet end I er vant til, hvor der f.eks. er fokus på øget samarbejde og kommunikation, giver ekstra energi og overskud efterfølgende.

2. Teambuilding er vigtigt, hvis du vil have det bedste ud af din arbejdsstyrke. Dine ansatte bliver opfordret til at arbejde smartere, og ikke bare hårdere, i forsøget på at leverer det perfekte resultat. Selvom individuel intelligens og styrke er med til give værdi til et projekt, så er det langtfra dét der definerer et projekts skæbne. Næsten altid vil det være den samlede styrke i teamet – eller mangel på samme – der definerer om et projekt har succes eller fiasko. Det er derfor at teambuilding på arbejdspladsen er så essentiel for et succesrigt firma.

3. Hvis I vælger at have en dag med teambuildingøvelser, vil I opleve, at der kommer en forhøjet arbejdsmoral på jeres arbejdsplads. Teambuildingøvelser er med til at styrke jeres organisation og skaber gensidige afhængighedsforhold lige fra ledelsen i firmaet og hele vejen ned i hierarkiet. Desuden er teambuilding med til at styrke de personlige relationer mellem de ansatte i firmaet og bidrage til, at styrker og svagheder udnyttes og håndteres om på en bedre måde i virksomheden.

4. Husk på, at teamledelse og teambuilding går hånd i hånd. En succesfuld teambuilding på arbejdspladsen betyder ofte succes for alle. Det er ikke svært, og det kræver ikke noget ekstraordinært af dig som en almindelig person. Som et populært ordsprog siger: ”Samarbejde er det brændstof som kan få almindelige mennesker til at gøre ualmindelige ting.

5. I teambuildingøvelser er holdes indsats 100 % i fokus. Deltagerne opfordres til at arbejde sammen og koordinere den fælles indsats, hvor der samtidig tages højde for individuelle forskelle i gruppen. Som deltager i gruppen lærer man at stole på hinanden og drage nytte af hinandens styrker og derved indse, at man i gruppen kan klare større og mere komplekse opgaver, ved at arbejde sammen.

SjovTeambuilding.dk's kunder siger:

5/5 - (1 vote)