TeamBalance Teambuilding

teambuilding-heliumringen-510×287
HeliumRingen
teambuilding-leonardos-bro-nyt-510×287
Leonardos Bro
teambuilding-systemteam-510×387
SystemTeam

Info om denne aktivitet

  • Pris: 3000,- For op til 10 pers.
            Herefter 150,- pr. pers. (ex. moms)

  • Varighed: 1½ time

  • Deltagerantal: fra 10-2500

  • Lokation: Hos os i Rødovre eller ud af huset

 

Består af følgende TeamØvelser:
Heliumringen
SystemTeam
Leonardos Bro

Teaser:
Med fokus på kommunikation og samarbejde hjælper "TeamBalance" jeres gruppe med at forbedre samarbejdet og teambalancen. For at løse øvelserne med succes kræves planlægning, kommunikation og samarbejde.

Beskrivelse:
I det forløb skal i lave tre af vores populære TeamØvelse Heliumringen, Leonardos Bro og SystemTeam. Vores TeamØvelser kan alle deltage i det er teambuilding med gode pointer og en givtig proces samtidig med at det er sjovt og hyggeligt for deltagerne. Vores dygtige instruktører sørger for at I kommer godt igennem arrangementet.
I opdeles i grupper tilpasset jeres deltagerantal og antallet af øvelser.
Tiden I booker bliver primært brugt til afvikling af teambuilding-øvelser. Efter hver øvelse laver grupperne evaluering i ca. 5 min. Det kan derfor være en fordel at sætte lidt tid af til at lave mere uddybende evaluering dagen efter jeres teambuilding, så I får mest ud af øvelserne.

Alle kan være med:
Hos SuperEvent går vi meget op i, at det skal være sjovt for alle og, at alle kan deltage uanset fysisk formåen. Derfor er vores teambuilding-forløb hverken fysisk krævende eller grænseoverskridende – alle kan være med uanset køn, alder og fysik.

Udbytte af dagen:
Et vigtigt element ved et teambuilding-forløb er skabelse af relationer og det sociale aspekt. Når vi kender og har tillid til hinanden, har vi lettere ved at gå til hinanden i hverdagen og bede om hjælp eller give og modtage feedback. Teamet får en fælles oplevelse og dermed grundlag for en fælles historie.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Eventsted:
Dato:
Starttidspunkt:
Deltagerantal:
Evt. besked eller spørgsmål


Beskrivelse af hver TeamØvelse:

Heliumringen:

Formål: Dette er en icebreaker og en god og sjov måde at starte teambuilding forløbet med.
For at løse denne øvelse, skal I samarbejde og ikke mindst kommunikere detaljeret med hinanden. Denne øvelse pointerer, at det kan være en udfordring at løse, hvad der umiddelbart synes nemt, hvis ikke man løbende kommunikerer med hinanden og lægger en plan.
Udførelse: I skal i samarbejde få den svævende heliumring tæmmet og ned og ligge på jorden.

SystemTeam:

Formål: I denne øvelse består udfordringen i jeres evne til at håndterer uforudsigeligheder, og udvikle strategier. Tilliden til de “de andres” beslutninger bliver sat på en prøve, og jeres kommunikative evner bliver testet. Planlægning og evnen til at kunne se et par skridt frem er vigtigt for at nå målet.
Det er vigtigt at kunne se konsekvensen af ens handlinger og være enige om risikovillighed.
Kommunikation er centralt når gruppen skal blive enig om en plan og strategi for at nå målet og få så mange vægte af pladen uden den falder til jorden.
Udførelse: Øvelsen består af en “svævende træplade” hvorpå der stilles figurer af forskellig vægt. Vægtene placeres så pladen ikke mister balance. Teamet skal her lægge en nøje planlagt strategi, så figurerne kan flyttes, uden at pladen falder ned på jorden. Der er en person der, med bind for øjnene, må flyttes figurerne, ud fra kyndig og målrettet vejledning fra de andre i teamet, Rollerne som henholdsvis “vejleder” og “løfter” byttes undervejs.

Leonardos Bro:

Formål: To hoveder tænker bedre end et. I denne øvelse skal to undergrupper mødes for at trække på de bedste løsningsforslag de hver især kan komme frem til.
Denne øvelse viser at det er vigtigt at huske på og anerkende hinanden for forskellige styrker og kompetencer. Vi har alle forskellige evner og styrker, nogle er måske gode til at tænke logisk og lægge en plan, mens andre er gode kreativt & praktisk. Ved denne øvelse kommer der flere vigtige evner i spil så som: Problemlæsning, rolle fordeling, kreativitet, samarbejde, kommunikation og planlægning i spil.
Ved denne øvelse vil samarbejdet og evnen til at trække på alle ressourcer i teamet tale sit tydelige sprog, såfremt I sammen får bygget Leonardos Bro.
Udførelse: I 1480 udtænkte Leonardo da Vinci en bro der var selvbærende og som kunne bygges uden nogen former for værktøj. Med et samlesæt af pinde, skal I i to hold bygge en halvdel af broen hver som skal samles på midten. I skal gentænke og bygge Leonardos Bro, der som en konkret metafor skal hjælpe med at skabe stabilitet i gruppen og forbedre evnen til at bygge bro over kløfter og overvinde forhindringer. Dette er teambuilding på en sjov og lærerig måde.


 

Vores glade kunder siger:

Ud Af Huset

  • Pladskrav: Større udendørs eller indendørs areal hvor alle hold kan være uden at forstyrre hinanden

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg": (første 10 km fra Rødovre) 1000 kr. (ex. moms)

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg" pr. ekstra kørt km: 8 kr. (ex moms)