Teambuilding med SegwayEvent

teambuilding-segway510x287
SegwayEvent

Info om denne aktivitet

  • Pris: 50 min. (ca. 5-12 deltagere): kr. 1280,- ex. moms

  • Pris: 80 min. (ca. 13-18 deltagere): kr. 1920,- ex. moms

  • Pris: 110 min. (ca. 19-24 deltagere): kr. 2560,- ex. moms

  • Lokation: Hos os i Rødovre eller ud af huset*

Større grupper: Se TeamDag Mini, Midi og Maxi for mulighederne

 

Teaser:
Segway Teambuilding er en underholdende og lettilgængelige teambuilding-aktivitet, der har Segways som omdrejningspunkt.

Beskrivelse:

Teambuilding med Segway er en sjov aktivitet hvor alle kan deltage. En Segway er et smart, elegant og moderne transportmiddel.
En 2-hjulet eldrevet enhed, som lige skal “tæmmes” inden konkurrencen starter.
Der køres om kap i hold som en stafet på de el-drevne køretøjer på en forhindrings-bane opbygget af kegler.

Der køres på tid, men hvis man laver “fejl” undervejs får man strafpoint i form af en tidsstraf, som vi kender det fra f.eks. cykling eller ridning.

OBS! Stafetten køres med 1 Segway til rådighed pr. hold (et hold er ca. 4-8 deltagere).

Efter en indledende præsentation og testkørsel, starter konkurrencen – det skal nok blive spændende!
Konkurrencen foregår på den måde, at der kører 1 imod 1 fra hvert hold ad gangen. Resten af deltagerne har enten andre opgaver undervejs og/eller hepper på deres holdkammerat.
Alle deltagere kommer til at køre på Segway 2-3 gange og hvis der er tid til overs vil I afslutte forløbet med nogen køretekniske øvelser.

Hvem fører, hvem er bagud, hvor mange fejl har modstanderholdet lavet? Hvert sekund tæller og det er bare om at køre til, dog uden at få straftid og naturligvis vigtigst af alt, at have det sjovt og grine sammen – og det lover vi det kommer I til!! Vi anbefaler deltagere +16 år, da dette er lovgivning på offentlig vej. Når der køres Segway Teambuilding med SuperEvent er aktiviteten klassificeret som træning og derved kan I prøve segway fra ca. 13 år. MAX deltagervægt = 130 kg.

BEMÆRK venligst at SEGWAY-TEAMBUILDING som udgangspunkt foregår UDENDØRS, hvor alle vores øvrige events og aktiviteter foregår indendørs i vores EventCenter.
I tilfælde af regnvejr, kan Teambuolding med Segway i nogen tilfælde flyttes indendørs i vores EventCenter. Dette vil afhænge af, hvad der i øvrigt er booket ind i vores EventCenter. Såfremt det ikke er muligt at flytte indendørs og vejret ikke tillader gennemførsel udendørs, vil I blive tilbudt en af vores andre indendørs aktiviteter i stedet for Segway.
På dagen ved ankomst til vores EventCenter, vil I få besked om Segway kan gennemføres udendørs/indendørs eller hvilke alternative aktiviteter, der er mulige.

OBS! I må ikke være påvirket af alkohol eller andet, når I skal køre på Segway!
Der er påbud om, at bære hjelm af sikkerhedsmæssige årsager.

Der en instruktør/dommer som står for arrangementet. Der laves en turnering hvor holdkammeraterne er vigtige for løbet og hvem der vinder.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Eventsted:
Dato:
Starttidspunkt:
Deltagerantal:
Evt. besked eller spørgsmålVores glade kunder siger:

*Ud Af Huset

  • Ønsker I at have Teambuilding med Segway hos jer selv, så book via vores udlejningsside: www.superlej.dk