KulturChok Teambuilding

teambuilding-kulturraes510x287
KulturRæs
teambuilding-symbolkommunikation-510×287
SymbolKommunikation
teambuilding-paa-plads-i-geled510x287
På Plads i Geled

Info om denne aktivitet

  • Pris: 3000,- For op til 10 pers.
            Herefter 150,- pr. pers. (ex. moms)

  • Varighed: 1½ time

  • Deltagerantal: fra 10-2500

  • Lokation: Hos os i Rødovre eller ud af huset

 

Består af følgende TeamØvelser:
KulturRæs
SymbolKommunikation
På plads i geled

Teaser:
Hvis der går hårdknude i kommunikationen kan det være svært at arbejde sammen og få det optimale ud af dagen. Det er derfor vigtigt at træne den måde man kommunikerer med hinanden på. Med Kulturchok Teambuilding får I mulighed for at øve dette på en sjov og underholdende måde.

Beskrivelse:
Teamet får en række øvelser der lukker op for et nuanceret kendskab til hinanden, hvor øvelserne er med til at skabe grin og fællesskab på en uhøjtidelig måde. I kommer igennem 3 forskellige TeamØvelser, der både kan udfordre og underholde. KulturRæs er et sjovt spil med overraskende elementer. SymbolKommunikation udfordre jeres evne til planlægning, kommunikation og samarbejde. På plads i geled viser hvor svært en ellers simpel ting bliver når vigtige sanser bliver taget fra os.
Lyst er en vigtig motivation for os alle, derfor laver vi teambuilding som ikke kun har gode pointer og udfordre, de skal også være sjove og hyggelige at deltage i.
Tiden I booker bliver primært brugt til afvikling af teambuilding-øvelser. Efter hver øvelse laver grupperne evaluering i ca. 5 min. Det kan derfor være en fordel at sætte lidt tid af til at lave mere uddybende evaluering dagen efter jeres teambuilding, så I får mest ud af øvelserne.

Alle kan være med:
Hos SuperEvent går vi meget op i, at det skal være sjovt for alle og, at alle kan deltage uanset fysisk formåen. Derfor er vores teambuilding-forløb hverken fysisk krævende eller grænseoverskridende – alle kan være med uanset køn, alder og fysik.

Udbytte af dagen:
Et vigtigt element ved et teambuilding-forløb er skabelse af relationer og det sociale aspekt. Når vi kender og har tillid til hinanden, har vi lettere ved at gå til hinanden i hverdagen og bede om hjælp eller give og modtage feedback. Teamet får en fælles oplevelse og dermed grundlag for en fælles historie.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Eventsted:
Dato:
Starttidspunkt:
Deltagerantal:
Evt. besked eller spørgsmål


Beskrivelse af hver TeamØvelse:

KulturRæs:

Formål: KulturRæs er et sjovt, medrivende og til tider frustrerende spil. Her pointeres vigtigheden af at have forståelse for andre kulturer, det kan f.eks. være en anden kultur i en anden afdeling. I bliver i dette spil udfordret på jeres evne til at formidle eller tilegne sig nye strategier, alt efter situationen.
Med humor sættes der fokus på et meget vigtigt emne i dagligdagen, en øvelse der ud tvivl udløser overraskende situationer.
Udførelse: I spillet oplever I følelsen af at komme ind i en ny afdeling, hvor kulturen er en anden. I skal forstå og tilpasse jer kulturen i den nye afdeling, eller måske få indført jeres egne regler/kultur. Dette er et sjovt spil som udfordre, overrasker og skaber grin.

På plads i geled:

Formål: Når vi arbejder mod et mål og støder på udfordringer, kan der være ting der ikke praktisk kan lade sig gøre, og vi bliver nød til at tænke anderledes og kreativt for at nå målet, I denne øvelse er en kreativ tilgang nødvendig. Vi bliver meget mere effektive når vi kommunikere med hinanden og målet nås hurtigere og nemmere, men hvad gør vi når ellers vigte sanser ift. kommunikation bliver taget fra os? Her er initiativ, disciplin, kreativitet og tålmodighed vigte egenskaber.
Udførelse: I vil her blive stillet en opgave der normalvis ville være nem at løse, men da vi fratager jer vigtige sanser vil I blive udfordret. En fantasifuld og løsningsorienteret tilgang er nødvendig for at vinde denne dyst. Hvad gør vi når to vigtige sanser bliver taget væk fra os?

SymbolKommunikation:

Formål: Ved denne øvelse har vi fokus på kommunikationen mellem modtager og afsender. I skal beskrive jeres opfattelse af “virkeligheden” samt at være åben og modtagelig overfor andres opfattelse og beskrivelse af denne. For at løse den øvelse, skal teamet skabe fælles sprog samt lægge en plan for hvordan opgaven skal gribes an og løses.
Vi ser ikke verden ens, og at vores beskrivelser af den sammen ting kan variere meget.
Man kan undgå en række konflikter og misforståelser, når vi er opmærksomme på, at vi alle ser verden og situationer forskelligt, samt at vi har forskellige ”sandheder”.
Udførelse: I skal samle en figur, så brikkernes forskellige symboler ligger korrekt ved siden af hinanden. I må kun beskrive symbolerne, og ikke vise dem til hinanden. I udfordres ved denne øvelse I jeres evne til kommunikation, planlægning og samarbejde og resultatet af jeres indsats vil vise, om I til sidst har formået at samle figuren korrekt.

e"


 

Vores glade kunder siger:

Ud Af Huset

  • Pladskrav: Større udendørs eller indendørs areal hvor alle hold kan være uden at forstyrre hinanden

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg": (første 10 km fra Rødovre) 1000 kr. (ex. moms)

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg" pr. ekstra kørt km: 8 kr. (ex moms)