ByggeMester - Teambuilding med TeamØvelser

teambuilding-byg-bur-til-aeg-510×28
Byg Bur Til Æg
teambuilding-det-skaeve-taarn
Det Skæve Tårn i Pisa
teambuilding-symbolkommunikation-510×287
SymbolKommunikation

Info om denne aktivitet

  • Pris: 3000,- For op til 10 pers.
            Herefter 150,- pr. pers. (ex. moms)

  • Varighed: 1½ time

  • Deltagerantal: fra 10-2500

  • Lokation: Hos os i Rødovre eller ud af huset

 

Består af følgende TeamØvelser:
Byg bur til ægget
Det skæve tårn i Pisa
SymbolKommunikation

Teaser:
Byggemester er et givtigt og hyggeligt koncept hvor I skal igennem 3 forskellige TeamØvelser der vil udfordre jer i følgende kompetencer: samarbejde, kommunikation, planlægning og kreativitet. Med Byggemester Teambuilding får I mulighed for at øve disse kompetencer på en sjov og underholdende måde. I får teambuilding der sætter fokus på teamsamarbejdet og skaber gode relationer.

Beskrivelse:
De 3 TeamØvelser kan alle deltage i. Det er øvelser med en god proces og gode pointer som på samme tid er hyggelige og sjove for deltagerne at udføre.
Alle øvelserne bliver afviklet og introduceret af vores dygtige og engagerede instruktører.
Vores instruktører præsenterer de lettilgængelige teamøvelserne, der alle på hver deres vis giver en a-ha oplevelse, der relaterer til teamsamarbejdet i hverdagen.
I opdeles i grupper tilpasset jeres deltagerantal og antallet af øvelser.
Tiden I booker bliver primært brugt til afvikling af teambuilding-øvelser. Efter hver øvelse laver grupperne evaluering i ca. 5 min. Det kan derfor være en fordel at sætte lidt tid af til at lave mere uddybende evaluering dagen efter jeres teambuilding, så I får mest ud af øvelserne.

Alle kan være med:
Hos SuperEvent går vi meget op i, at det skal være sjovt for alle og, at alle kan deltage uanset fysisk formåen. Derfor er vores teambuilding-forløb hverken fysisk krævende eller grænseoverskridende – alle kan være med uanset køn, alder og fysik.

Udbytte af dagen:
Et vigtigt element ved et teambuilding-forløb er skabelse af relationer og det sociale aspekt. Når vi kender og har tillid til hinanden, har vi lettere ved at gå til hinanden i hverdagen og bede om hjælp eller give og modtage feedback. Teamet får en fælles oplevelse og dermed grundlag for en fælles historie.

 Ring til os nu på tlf. 3871 1717
 Send forespørgsel om denne aktivitet

Dit navn*
Telefon*
E-mail*
Evt. Firmanavn
Eventsted:
Dato:
Starttidspunkt:
Deltagerantal:
Evt. besked eller spørgsmål


Beskrivelse af hver TeamØvelse:

Byg Bur Til Ægget:

Formål: Dette er en kreativ øvelse med fokus på fælles mål for konstruktionen og forbrug af ressourcerne.
I teamsamarbejde er det vigtigt at kunne se fremad, og tage højde for fremtidige konsekvenser. Den plan man har udviklet, kan virke rigtigt i teorien, men når det kommer til den praktiske udførelse, kan der opstå komplikationer. Derfor er det vigtigt at kunne tilpasse og ændre undervejs.
Vi bliver nogle gange sat i en situation, hvor vi må tænke kreativt, for at finde en løsning på et nyt problem/udfordring. Det er i sådanne situationer vigtigt at lytte til alle ideer og tage det bedste fra dem til løsningsforslaget. Det er vigtigt at huske på og anerkende hinanden for forskellige styrker og kompetencer. Vi har alle forskellige evner nogle er måske gode til at tænke logisk og forudsige evt. svage punkter eller lignende, mens andre er gode kreativt, verbalt eller til at lytte.
Udførelse: I denne øvelse skal I med få redskaber bygge en konstruktion/bur til et æg, efterfølgende skal ægget kunne klare det dybe fald fra et par meters højde. Her vil resultatet af jeres samarbejde tale sit helt tydelige sprog. En øvelse med en god proces og sjov fælles afslutning med konkurrence ml. holdende.

Det Skæve Tårn i Pisa:

Formål: I Det skæve tårn i Pisa finder I ud af hvem i teamet der tager styringen og hvordan gruppen forholder sig til risiko og tidspres. Derudover skal I fastsætte målsætning for opgaven både før og undervejs i øvelsen. Kommunikation og samarbejde er en forudsætning for at nå den målsætning I sætter.
Det kan være en udfordring at blive enige om en fælles målsætning. Nogen spiller sikkert og andre spiller højt spil.
Dette er en god samarbejds- og kommunikations øvelse der viser at vi nemmere når målet når alle hjælper til og løfter i flok.
Udførelse: I skal bygge et tårn ud af klodser der er udskåret i forskellige vinkler. Teamet må ikke røre klodserne, I skal derimod løfte klodserne med “kranen” som gruppen styrer i fællesskab ved hjælp af snorene.
Er I mere end 14 deltagere, vil vi lave øvelsen på 2 “baner”, så TeamØvelsen også kan laves som en dyst, der er ikke noget der kan motivere som konkurrence.

SymbolKommunikation:

Formål: Ved denne øvelse har vi fokus på kommunikationen mellem modtager og afsender. I skal beskrive jeres opfattelse af “virkeligheden” samt at være åben og modtagelig overfor andres opfattelse og beskrivelse af denne. For at løse den øvelse, skal teamet skabe fælles sprog samt lægge en plan for hvordan opgaven skal gribes an og løses.
Vi ser ikke verden ens, og at vores beskrivelser af den sammen ting kan variere meget.
Man kan undgå en række konflikter og misforståelser, når vi er opmærksomme på, at vi alle ser verden og situationer forskelligt, samt at vi har forskellige ”sandheder”.
Udførelse: I skal samle en figur, så brikkernes forskellige symboler ligger korrekt ved siden af hinanden. I må kun beskrive symbolerne, og ikke vise dem til hinanden. I udfordres ved denne øvelse I jeres evne til kommunikation, planlægning og samarbejde og resultatet af jeres indsats vil vise, om I til sidst har formået at samle figuren korrekt.


 

Vores glade kunder siger:

Ud Af Huset

  • Pladskrav: Større udendørs eller indendørs areal hvor alle hold kan være uden at forstyrre hinanden

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg": (første 10 km fra Rødovre) 1000 kr. (ex. moms)

  • "Ud-Af-Huset-Tillæg" pr. ekstra kørt km: 8 kr. (ex moms)